BRIDAL

Rochia de mireasă și tematica nunții? Legătură puternică.

Nunta…cel mai așteptat eveniment al unui cuplu îndrăgostit, cel pentru care s-a depus atât de mult efort, implicându-se energie și resurse. Cu siguranță reprezintă noaptea de vis al noii familii create, tocmai de aceea trebuie să iasă exact așa cum și-au imaginat-o dintotdeauna. Fiecare detaliu își va găsi cu atenție locul într-un film plin ne romantism și gingășie, iar mirii, alături de invitați, vor rămâne cu amintiri de neuitat, cu povești de împărtășit și cu multă recunoștință în suflet.

Orice nuntă pornește de la o idee, de la o dorință ascunsă de a vrea să împărtășești cu toată familia bucuria pe care o simți. Tocmai de aceea, începi planificarea ei cu cel puțin 6 luni înainte, iar în tot acest timp, fiecare decizie luată va completa, cu încă o piesă, imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnă nunta visurilor voastre. Încă de la început va trebui să te decizi asupra locului și a tematicii nunții, căci de aici vor porni toate celelalte hotărâri, în ceea ce privește muzica, meniul, aranjamentele etc. După aceea, va trebui să pornești în căutarea celei mai frumoase rochii de mireasă, cea care va fi cusută special pentru tine. De menționat este faptul că, există o legătură strânsă între modelul rochiei ales și locația în care îți desfășori viitoarea nuntă, deoarece diferă condițiile mediului și adaptabilitatea rochiei. Cel mai bine este să te informezi din timp asupra tuturor aspectelor, iar noi îți vom clarifica aceste întrebări.

Rochia de mireasă tip sirenă

Ți-ai dorit întotdeauna să ai o nuntă elegantă, într-un restaurant de 5 stele, în care fiecare decorațiune să reprezinte o bijuterie? Un astfel de tabloul luxurios trebuie susținut printr-o rochie de miresă pe măsură, rafinată și extravagantă deopotrivă. Un ballroom modern, îmbrăcat în obiecte de preț, de unde nu va lipsi catifeaua, mătasea și bunul gust, reprezintă premisa perfectă pentru alegerea unei rochii tip sirenă, care să evidențieze fiecare curbură a corpului feminin. Optează pentru o rochie deosebită, cambrată pe corp, ca o sculptură valoroasă, țesută din dantelării fine și pietre prețioase. Las-o pe ea să-și spună povestea cu iz cuceritor, dulce-acrișor. Totuși, nu te încărca excesiv în rest, deoarece rochia de mireasă reprezintă, ea însăși, o bijuterie ce trebuie purtată cu atitudine și determinare, iar un loc mai potrivit decât un restaurant sofisticat nu există.

Rochia de mireasă tip prințesă

Cel mai des întâlnit scenariu, pe care orice fetiță mică și plină de vise și l-a făcut, este acela că, măcar pentru o zi, va intra în pielea unei adevărate prințese din basmele nemuritoare! Ea va fi în centrul atenției, purtând o rochie lungă până în pământ și voluminoasă, care să îi ofere statutul de regină. O astfel de rochie se integrează cel mai bine în povestea inițială, adică într-un decor medieval, un castel încărcat de istorie și simbolistică, care încapsulează în pereții săi mituri și legende. O alegere a domnișoarelor romantice, care au visat întotdeauna la prințul lor, rochia tip prințesă îți va acorda un aer imperial. Optează pentru broderii fine și dantelării romantice, aplicate atât pe corset, cât și pe fusta impresionantă care va atrage toate privirile. Trăiește-ți propriul basm devenit realitate, alături de jumătatea ta, în acest cadru nobil.

Rochia de mireasă în formă de A

Ești o visătoare și preferi oricând plimbările lungi în natură, în locul spațiilor închise? Nunta ta reprezintă prilejul ideal pentru a aduce un strop de verdeață și puritate, printr-un eveniment cochet, care să se diferențieze de celelalte. Decorațiunile scumpe vor fi înlocuite cu frumusețea inegalabilă a fiecărui colțișor din natură, iar spațiul închis al restaurantului se va transforma într-o zonă deschisă, ascunsă de ochii lumii, unde limita e doar cerul! Pentru un astfel de cadru feeric, cea mai potrivită rochie de mireasă este cea în formă de A, deoarece este mult mai ușoară, prezintă un material fluid, în care te poți mișca cu ușurință și simți libertatea din plin. Cu iz boem, această rochie poate fi accesorizată cu o coroană din flori albe, ca simbol al sincerității, unde natura va face ea înseși cel mai frumos spectacol al serii.

Nunta ta este specială, indiferent de tematica pe care o alegi, căci nu contează atât de mult lucrurile materiale, ci oamenii prezenți la eveniment. Toată familia ta te va privi cum radiezi, în rochia visurilor tale, în cea mai frumoasă noapte din viața ta!

Indiferent de croiul acesteia, tu vei minunată, pentru că frumusețea este o stare de spirit pe care o transmiți oricui. Atunci când Două Inimi devin una, totul în jur strălucește!

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *