BRIDAL

O rochie de mireasă potrivită pentru orice siluetă

Mireasa, această nimfă a frumuseții, care debordează de gingășie și senzualitate. Cea care atrage priviri doar prin simpla sa prezență într-o încăpere. Cea care este adorată de toți invitații și care, pentru o zi, este centrul universului. Această făptură delicată, îmbrăcată în puritatea albului imaculat, merită să poarte o rochie care să îi complimenteze silueta, în care să se simtă așa cum și este-invincibilă.

Noi, femeile, suntem diferite și asta ne face atât de frumoase și puternice! Ochii verzi sau albaștri, părul roșcat, creț, blond, pistrui sau alunițe, înalte, scunde, cu forme sau atletice, suntem mereu altele, datorită machiajului. Suntem schimbătoare, dar întotdeauna iubitoare, empatice și calde. Fiecare curbură a corpului feminin este un mister ce trebuie descoperit, adorat și înțeles. Rochia de mireasă îmbracă trupul ca o mantie protectoare, menită să îi scoată în evidență cele mai frumoase trăsături, căci nimic nu este mai minunat pe acest Pământ, decât o femeie cu adevărat fericită. De aceea, în alegerea rochiei de mireasă trebuie să ții cont de forma corpului tău, deoarece merită pus în valoare printr-o croială potrivită. Noi am selectat pentru tine cele mai comune siluete, dar și rochiile pe care acestea le complimentează:

Silueta clepsidră

Acest trup reprezintă idealul grecesc al frumuseții, datorită circumferinței egale între zona bustului și cea a șoldurilor, în timp ce talia este bine definită. Privită ca o siluetă apetisantă, aceasta este cel mai bine pusă în valoare de rochiile de mireasă cambrate, care scot în evidență linia șoldului și evidențiază celalate două zone, echilibrând estetic și vizual ansamblul. Rochiile de mireasă tip sirenă scot în evidență sinuozitatea trupului, într-un mod elegant și voluptos, iar simplitatea în zona bustului și a șoldurilor ar trebui păstrată pentru a nu adăuga elemente care să ofere un volum nepotrivit. Art’Atelier Două Inimi oferă o gamă variată de rochii ce s-ar potrivi acestui tip de corp, exemple fiind: Rochia Iordona, din colecția Destiny 2020, Rochia Cassie, din colecția Seduct 2019 sau Rochia Nadyn, din colecția Toamnă 2018 , precum și multe alte opțiuni din care poți alege.

Silueta pară

Acest tip de siluetă se distinge prin linia umerilor vizibil mai mică, decât cea a șoldurilor, care sunt puțini mai rotunjiți, iar talia este una subțire și puternic conturată. Pentru a echilibra cele două zone, se recomandă alegerea de rochii de mireasă care, în zona bustului să prezinte anumite broderii, detalii ornamentale, florale sau drapaje, care sunt menite să capteze privirea invitaților. În ceea ce privește modelul rochiei de mireasă, este de preferat să alegi una cu tăietura în formă de A, cu o fustă ce se lărgește ușor în talie. Rochia tip prințesă, cea extrem de voluminoasă și amplă în partea de jos, poate reprezenta, de asemenea, o variantă potrivită, mai ales când locația în care îți desfășori nunta este una de basm. Catalogul nostru cuprinde rochii ideale acestui tip de siluetă, precum: Rochia Succese, din colecția Destiny 2020, Rochia Nequel, din colecția Seduct 2019 sau Rochia Allegria, din colecția Vară 2018.

Silueta măr

Acest tip de siluetă prezintă următoarele caracteristici: un bust generos, umerii sunt mai lați, talia nu este perfect definită, iar șoldurile și picioarele sunt vizibil mai subțiri decât partea superioară. O rochie de mireasă potrivită pentru acest trup trebuie să pună în evidență voluptatea bustului sau delicatețea picioarelor, tocmai de aceea croielile în A ar putea crea o imagine de efect. Corsajul rochiei trebuie să fie minimalist, fără detalii ornamentale, mâneci sau gulere care ar putea să încarce vizual zona, iar picioarele pot fi puse în evidență de o rochie de mireasă scurtă sau care prezintă un sliț adânc. În ajutorul viitoarelor mirese superbe venim cu o serie de variante din colecția noastră, precum: Rochia Makara, colecția Destiny 2020, Rochia Aisha, colecția Seduct 2019, Rochia Miranda, colecția Toamnă 2018.

Silueta dreptunghiulară

Acest tip de corp este unul cu un bust mic, fără rotunjimi în general, unde construcția atletică și preponderent osoasă iese, cu precădere, în evidență. Poți opta pentru o rochie mai voluminoasă în partea de jos, iar talia să fie marcată cu anumite detalii și artificii croitorești. De asemenea, dacă îți dorești să îți pui în evidență bustul, optează pentru diferite broderii sau elemente decorative care să îmbrace frumos respectiva zonă. Pentru a face cea mai bună alegere, în ziua cea mare, îți propunem câteva variante din catalogul nostru online: Rochia Thea, din colecția Destiny 2020, Rochia Irma, din colecția Destiny 2020 sau Rochia Christabel, colecția Seduct 2019.

Silueta mignone

Văzute ca niște păpuși de porțelan, reprezentatele acestei categorii sunt adorabile, datorită staturii, dar și a corpului mic și firav pe care îl au. În acest caz, se urmărește crerea unui efect de alungire, astfel că rochiile de mireasă care sunt marcate sub bust, mai sus de talie, reprezintă o alegere potrivită. De asemenea, forma tubulară a rochiei de mireasă, construită dintr-un material fluid și ușor, va crea o imagine a unei zâne albe din povești. Nici liniile verticale și modele care oferă alungire vizuală nu ar trebui să fie trecute cu vederea. Se recomandă ca lungimea rochiei să fie până în pământ, tot pentru a susține efectul de înălțime. Din colecția noastră de rochii, am selectat câteva modele pentru a te inspira: Rochia Verona, din colecția Destiny 2020, Rochia Nefely, sau Rochia Hibiscus, din colecția Seduct 2019.

Fiecare trup de femeie este fascinant, iar diferențele ne fac speciale și mai ales, frumoase! În cea mai importantă zi din viața ta e normal să vrei să fii admirată, tocmai de aceea noi te vom consilia cu multă răbdare și înțelegere pentru a ajunge la ceea ce ți-ai imaginat dintotdeauna ca fiind rochia visurilor tale.
Când erai mică credeai în basmele cu zâne, acum poți deveni chiar tu una, în rolul principal al celei mai frumoase povești de iubire trăite până acum!

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *