Rochiile de mireasă spun poveşti romantice, cu iz floral de eternitate, inscripţionate în bun-gust şi inocenţă.

Ca simbol al iubirii fără de sfârşit, fiecare creaţie semnată Art’ Atelier „Două Inimi” reprezintă o amintire dragă, aşezată cu multă căldură şi familiaritate într-un colţ de suflet. Oda dragostei poate fi simţită şi privită prin intermediul unui croi atent ales, a unor detalii splendide şi prin fluiditatea fiecărui material din care este creată rochia ta de vis.

Noi punem suflet în tot ceea ce facem şi le dăm viaţă celor mai preţioase materiale, ce au puterea de a oferi fericire pură şi jovialitate.

Ne punem amprenta într-un mod fascinant şi unic asupra fiecărei rochii pe care o realizăm, de mai bine de 13 ani.

În tot acest timp am adus atât de multă emoţie şi bucurie în viaţa tuturor domnişoarelor care au apelat cu inima deschisă la noi.

Ne-am născut în inima Republicii Moldova şi cultivăm neîncetat pasiunea pentru frumos şi eleganţă, prin intermediul rochiilor noastre de seară sau de mireasă.

Colecţiile Art’ Atelier „Două Inimi” ating orice gând, satisfac dorinţe şi demonstrează că fiecare vis poate deveni realitate.

Suntem designeri pasionaţi şi nu avem limite în ceea ce priveşte creativitatea transpusă în cascade de volane albe şi dantele fine.

Încapsulăm frânturi de fericire şi emoţie pură.

Noi îmbinăm perfect pasiunea cu tactul, creionul de schiţe cu maşinăriile de cusut şi suntem mândri să afirmăm că reuşim să oferim un design elegant, desprins din cele mai frumoase basme fără de sfârşit.

Ne recomandă, în primul rând, căldura cu care întâmpinăm în magazinul nostru fiecare clientă şi o tratăm ca pe o prietenă dragă, care visează măreţ la cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

Noi visăm alături de ea şi ne bucurăm nespus că putem contribui în momentele speciale cu un strop de eleganţă şi delicateţe.

Portofoliul nostru cuprinde peste 350 de modele de rochii de mireasă şi rochii de seară splendide.

În mod constant, ne ancorăm ideile în realitate şi dezvoltăm noi colecţii care suplinesc orice nevoie, dorinţă şi stil.

Îndrăznim concret şi privim măreţ, căci în intimitatea atelierului nostru îţi vei putea găsi cea mai frumoasă rochie, aceea la care nici măcar nu îndrăzneai să visezi, de frică că nu se va materializa.

Art’ Atelier „Două Inimi” creează pentru tine, raportat la conformaţia corpului tău şi îţi evidenţiază cele mai frumoase părţi.

Fie că optezi pentru o rochie babydoll, scurtă, midi sau lungă, care să îţi accentueze talia sau bustul, noi ne vom asigura că tu vei fi cea mai admirată persoană din încăpere, că vei radia de fericire.

Dantela franceză, accesoriile mărunte, cristalele Swarovski, mătasea şi voalul compun rochii pe care le-ai putea asemăna cu uşurinţă cu o poezie desăvâşită aparţinând lui Eminescu: emană o dragoste electrizantă, perfecţiune imaculată şi sunt pur şi simplu…ireale.

Croim la comandă orice idee şi vă consiliem cu multă rabdare şi grijă, atunci când nu ştiţi care este cea mai bună variantă.