Art'Atelier Boutique "Două Inimi"

Art'Atelier Boutique "Două Inimi"

B

randul Art'Atelier Boutique "Două Inimi", a devenit un nume respectat în rîndurile clientelor, datorită experienței și talentului în crearea modelelor unice și individuale a rochiilor de mireasă și de seară într-o varietate mare, din care orice mireasă, nașă sau domnișoară de onoare își poate alege rochia perfectă pentru orice eveniment.

Clientele Art'Atelier Boutique "Două Inimi" dispun de un beneficiu foarte important , este vorba despre atelierile afiliate salonului, care intervin cu soluții rapide fără ca clientele să fie nevoite să cheltuie bani și timp în plus, pentru ajustările necesare rochiei. Atelierele sunt dotate cu ultimile programe de design și studii de specialitate în domeniu, în plus avem oameni cu experiență de peste 18 ani de muncă în fashion

Toate rochiile de mireasă, sunt unice şi sublime, fiind concepute și executate pentru a fi ușor ajustate pe mărimile exacte ale mireselor. Astfel, orice modificare de materiale și design este posibilă pentru fiecare persoană în funcție de preferințele individuale.

Dezvoltăm și ne straduim să menținem relații frumoase cu clientele noastre, care prin încrederea pe care ne-o oferă, le putem realiza orice cerere sau dolianță pentru crearea rochiei de vis. Un atu puternic îl constituie și implicarea directă a design-erilor în crearea rochiilor, îmbinînd pasiunea pentru fashion, cu pregatirea profesională și dorința de a fi de un real folos mireselor. Așadar, fie că veți alege o rochie din colecțiile deja create, sau o vom crea la cererea dvs., va fi oricum… rochia perfectă.

Colecțiile oferite sezonier de care echipa de creație a WSR “DOUĂ INIMI”,pot fi dublate ca mărimi la solicitare, însă în show-room se expune într-un singur exemplar, poate fi marime 36 dar cu reserve, la unele modele poate fi modelată pînă la 42, depinde de comandă.

Art'Atelier Boutique "Două Inimi" s-a lansat acum 10 ani, cu colecții originale de rochii pentru mirese și se dezvoltă cu success, atît pe piata R. Moldova, cît și România, Israel. În curînd vom lansa o reprezentanță oficială în Romînia, astfel fiind mai aproape de solicitările directe a clientelor de peste Prut, pentru a le sta la dispoziție, la orice cerere și optiune de modificare a rochiei, fie că e micșorarea sau mărirea rochiei sau alegerea accesoriilor, cum ar fi vualul și altele.

 

R

ochiile de seară propuse de noi sunt un segment adițional pentru acelea care doresc să fie deosebite și elegante la evenimentele organizate de clientele, care comandă rochiile de mireasa de la noi. Insă latura aceasta deja ia amploare prin solicitări și multitudinea de comenzi. Printre cele mai întîlnite în ultimul timp sunt ținute create special pentru dansatorii diferitor cluburi de dans, cărora le realizam ținute după design-ul propriu. Anul acesta în strategia de dezvoltare brandului WSR “DOUĂ INIMI” s-a adăugat un segment nou, anume crearea rochițelor mici tip prințesă sau baby doll în miniarură. Fie pentru evenimentele intsitutiilor pe care le frecventează, sau la fel în ultimul an, realizam seturi de rochii asortate inedit, de tip Mama – Fiică.

Ne adresăm unui public mare și în present suntem deschiși către cumpărătorii angro. Sunt acceptate firmele care doresc să se ocupe cu vînzarea rochiilor de miresă/de seară la prima mîină și își fac promovare pe cont personal. Mai suntem deschiși către acele saloane care colectează și păstrează în regim de consignatie rochii de mireasă din colectiile anterioare, cu scopul de a le comercializa. Noi atunci cînd vindem cumparătorilor angro oferim toată informația nesesară despre orice rochie, anume despre materialele folosite, plus poze față/spate, din fotoshutng-uri profesioniste.

Este acceptată promovarea rochiei folosind informatia necesară: de vînzare/ de închiriat; modelul rochiei; designer/creator; anul colecției; mărimea; culoarea/nuanța; aplicații/accesorii ce aparțin ținutei și altele.