Art'Atelier Boutique
"Două Inimi"

Pentru ca rochia de mireasă este cea mai importantă parte care transformă mireasa într-o prințesă; implementăm cunoștințele și experiența bogată, pentru a vă propune rochii de mireasă cu design unic. Două Inimi este o lume a modei de nuntă, care a reunit cele mai bune lucrări din design modern reunit cu solicitările clienților. Gama noastră variată de modele este reprezentată, prin diferite croieli si stil. Colecțiile noastre se suplinesc în mod fregvent și, în fiecare dintre ele persistă perfectiunea, subtilitatea și stilul inedit. Rochiile create eclipsează, prin originalitate și prin stofe bine combinate. Art’Atelier “Două Inimi” este convins , că Rochia la care ați visat – sigur vă așteaptă aici.

Pentru că suntem conștienți de magia fiecărei ocazii festive și de importanța alegerii unei rochii perfecte: în care să Vă simțiți sexy, sofisticată- dar, totodată confortabil; Art’ Atelier „Două Inimi”, propune o selecție superbă de ținute.

Modele rafinate: din catifea, rochii elegante, din dantelă cu articole de efect detalizat, din paiete strasuri, pene, broderie sau tul. Toată gama realizată din materiale excepționale, a furnizorilor de materiale din Anglia, Dubai,Italia,Turcia.

Fie că-ți dorești o rochie: Babydoll scurtă, midi sau lungă, care să-ți accentuieze talia și sậnii; fie o rochie mulată pe corp, menită să-ți sublinieze formele feminine. Noi ne vom asigura, că la cea mai importantă petrecere din an, vei atrage toată privirile din jur. Te îndemnăm să alegi un model potrivit, cu Inima .

În timp ce, adaugăm dantelă franceză, diverse accesorii sau mărgele, reușim să inspirăm rochiile de mireasă cu viață și iubire. Stilul lor elegant este obținut datorită mătăsurilor naturale. Dorești să te prezinți, cu o rochie de mireasă spectaculoasa? Opteaza pentru dantelă, cu pietre combinată, cu matasă în stil regal. Rochiile create de experții noștri, sunt cele mai luxoase si rafinate, înfrumusețate cu organza de mătasă, tafta, cristale și pene. Orice vă este pe gust, puteți cu ușurință face o alegere.

Rochiile de mireasă Art’Atelier Doua Inimi sunt în ediție unicată, modele și țesături în exclusivitate croite la comandă. Aceste rochii ajung să obțină un design unic, deoarece sunt concepute, schițate și create manual. Materialele sunt selectate cu multă atenție și grijă, pentru ca rochiile să apară, într- un shik deosebit. Accesoriile sunt alese în dependență de stilul rochiei, ele sunt delicate, elegante si stilate. Rochiile pentru Mireasă alese, din colecția Două Inimi, vă vor oferi un aer special și un port leger, comfortabil.

Combinațiile originale: elegante si rafinate de materiale clasice, întruchipate într-o singură rochie de mireasă, sunt capodopera adevarata. Experții noștri în design și croitorie apeleaza la diverse trucuri de înfrumusețare a rochiilor de mireasă- combinând, perle și cristale swarovski. Creativitatea și accesoriile de calitate, sunt punctul forte în crearea rochiilor de mireasă, care vor satisface orice gust select al oricărei mirese, ce-și propune o vestimentație cu adevarat feminine.