Descoperă eleganța la Două Inimi – Atelierul tău de rochii de mireasă

Descoperă atelierul Două Inimi, locul unde arta întâlnește pasiunea în crearea rochiilor de mireasă, oferind o gamă variată de stiluri și personalizări. Cu ateliere situate în inima orașelor București și Iași, ne dedicăm să oferim fiecărei mirese o experiență cu totul specială. Aici, fiecare rochie este concepută cu atenție la detalii, îmbinând tehnici tradiționale cu inovații moderne, pentru a crea rochii care nu doar îmbrățișează silueta, dar și celebrează unicitatea fiecărei mirese.

Oferim o colecție impresionantă de rochii de mireasă și rochii de seară, de la cele mai sofisticate și elegante modele, până la cele mai moderne și avangardiste: rochii de mireasă simple, sirenă, prințesă sau A-line. Echipa noastră de designeri talentați este dedicată în a transforma fiecare bucățică de material într-o operă de artă vestimentară. Fiecare rochie este meticulos croită, asigurându-ne că fiecare linie și fiecare cusătură contribuie la silueta ideală dorită de mireasă.

Doua inimi: Colecția Inspiro

Descoperă eleganța reinventată în colecția noastră Inspiro 2024. Fiecare rochie de mireasă este o capodoperă unică, creată cu o atenție la detalii și cu pasiune. De la siluete clasice cu un twist modern, la designuri îndrăznețe care inspiră încredere, această colecție aduce în prim- plan feminitatea și grandoarea unei mirese moderne. Alege să fii nemaipomenită în ziua cea mare , cu rochiile noastre care îmbină tradiția cu inovația într-un mod inconfundabil.

Doua inimi: Colecția Royal

Noua Colecție Royal 2023 aduce un omagiu eleganței atemporale emanată de personalitățile feminine din Casele Regale. Combinația perfectă dintre grație și putere, feminitate și influență, iubire și devotament.

Doua inimi: Colecția Phoenix

Descoperă iubirea la superlativ și renaște ca un Phoenix cu această colecție ce redefinește rafinamentul.

Doua inimi: Colecția Hope

Această nouă colecție simbolizează speranța în noi începuturi, cu dantele rafinate și croieli ce îți vor evidenția frumusețea în ziua cea mare.

Doua inimi: Colecția Destiny

Lasă-te îndrumată de Destin către rochia de mireasă perfectă pentru tine! Alege din cea mai mare colecție marca Două Inimi de până acum.

Doua inimi: Colecția Seduct

Dantelă fină, croi impecabil și modele rafinate. Sau, mai bine zis, o colecție de rochii de mireasă delicat de seducătoare.

Doua inimi: Colecția Toamnă

Basmele cu prinți și prințese au fost inspirate din Colecția Două Inimi - Toamnă 2018. O colecție în care rochiile debordează de eleganță și distincție regală.

Doua inimi: Rochii de Seară

Indiferent de ocazie, alege să strălucești în ținute rafinate, create din Inimă, pentru ca feminitatea și eleganța ta naturală să iasă în evidență.

Programează-ți o vizită la unul din atelierele de rochii de mireasă Două Inimi din București sau Iași

Pregătește-te să descoperi rochia visurilor tale într-unul dintre atelierele noastre. Indiferent dacă te afli în București, Iași sau împrejurimi, noi suntem gata să te cunoaștem! Atelierul Două Inimi este gata să te întâmpine cu o selecție impresionantă de rochii și cu consultanți dedicați care să te ghideze în alegerea perfectă. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi fiecărei mirese o experiență de neuitat, personalizând fiecare detaliu al rochiei pentru ca ziua nunții să fie cu adevărat magică.

Programează o întâlnire cu noi și îndrăznește să îți transformi visul în realitate, explorând opțiunile și serviciile noastre exclusiviste.

Ce spun miresele noastre